Det här är för dig som

…längtar efter att bli fri från smärta. Alexanderteknik är ett effektivt hjälpmedel till att förebygga och avhjälpa smärta i till exempel rygg, nacke, axlar och leder. Många med kronisk smärta får också stor hjälp att hantera sina besvär och undvika att göra saker och ting värre eftersom rädslan för och reaktionen på att det ska göra ont ofta leder till mer spänning och smärta.

…vill må bättre, hålla längre och lära dig hur du kan uppnå det på egen hand. Alexandertekniken är personlig utveckling på alla nivåer och ger dig verktygen till en djupare sinnesro och en mer sprudlande kroppslycka.

Må bättre i dig själv och med dig själv.

…är ryttare och vill förbättra sits och balans, för att kunna förhöja kontakten och få bättre kommunikation med din häst.

som har ett arbete med stora fysiska och mentala utmaningar. Oavsett om det handlar om att lyfta tungt, sitta länge eller utföra monotona rörelser –  kanske i en stressig miljö – så kan en större medvetenhet om HUR du gör NÄR du gör det, hjälpa dig att vara mer bekväm i dig själv och din kropp.

…vill bli bättre på att dansa, springa, yoga, klättra, boxas åka skidor eller kanske ro. Alexandertekniken gör dig medveten om vanor och spänningsmönster som är i vägen för friare och effektivare rörelser och förebygger skador som kan orsakas av omedvetna beteenden.

…vill stärka din röst – talare, sångare, skådespelare. Du lär dig bära upp dig själv utan onödig anspänning så att andningen frigörs och nacke och käke får vara mindre spända. Det ger dig en friare och bärigare röst. 

som är musiker och behöver kunna hantera ditt instrument med tonus och precision, men utan den anspänning som kan leda till både låsningar och smärta. Du får en friare, rörligare och mer balanserad kropp som kan förmedla och vara en kanal för ditt musikaliska uttryck istället för att hindra och stå i vägen för det.

Alexanderteknik kan göra skillnad för de flesta.
Vad har du för behov?

Stockholm

Studio Touch
Väringgatan 25
133 33 Stockholm

073 - 368 9586

marja@kroppslycka.se

Stockholm

Touch Center
Väringgatan 25
133 33 Stockholm

Här finns jag

Boka tid
073 - 368 95 86

Härnösand                                      Stockholm

Röda Villan                                           Touch Center
Nybrogatan 19                                      Väringgatan 25
87132 Härnösand                                 133 33 Stockholm

Alexanderteknik

 

MARJA BENNETT