Mitt utbud

Jag erbjuder en rad olika alternativ för dig att välja på. Boka privatlektioner, gå en längre kurs, prova på gratis eller köp ett paket med tio lektioner, dina behov bestämmer vad just du behöver. Här nedan hittar du priser och mitt utbud
– hoppas du hittar något som passar dig!

 Hur funkar det?

En lektion i Alexanderteknik hos mig är ungefär 45 minuter lång. Under den tiden fokuserar vi på vardagliga rörelser, som att sitta ner, ställa sig upp eller gå omkring. Lektionen kan antingen tas hos mig i Härnösand eller Stockholm. Vi kan också mötas via Skype eller Zoom för en online-lektion.

Under lektionen får du också ligga ner på en bänk så att jag kan hjälpa dig hitta och lösgöra de spänningar som begränsar din frihet och står i vägen för din rörlighet 

Man kan man också fokusera på ett specialområde, till exempel ”hur håller jag min fiol?” eller ett problemområde ”hur kan jag sitta framför datorn utan att bli stel och spänd?” Vilken vardaglig rörelse eller utmaning som helst kan göras friare, lättare och med större medvetenhet med hjälp av Alexanderteknik.

Och allra bäst hjälp får du med privatlektioner.

Kontakta gärna mig för mer information, läs vidare här på hemsidan under ”Ta reda på mer” eller kom på ett av mina evenemang – antingen ett fysiskt eller online.

Här nedan hittar du det jag erbjuder just nu.
Följ mig gärna på sociala medier så blir du uppdaterad när det är något på gång!

 

073 - 368 9586

marja@kroppslycka.se

Enstaka lektioner

Ordinarie: 750:-

Arbetslös-sjukskriven-student:
550:-

Paketpris på 10 lektioner

Första paketet: 6 750:-
därefter 7000:-

Arbetslös-sjukskriven-student:
Första paketet: 4500:-
Därefter: 5000:-

Intensivvecka

30-min per dag i 3 dagar

1 500:-

Kurser och evenemang

Här hittar du kurser och andra evenemang jag håller.
Följ mig på Facebook eller prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du uppdateringar när jag lanserar nytt!

Specialerbjudande hela april i Corona-tider

ERBJUDANDE I APRIL

Förutsättningslösa möten känns som lite av ett buzz-word. Men att ge lektioner i Alexanderteknik är något av det mest förutsättningslösa jag kan tänka mig. För att det ska fungera behöver både lärare och elev verkligen befinna sig precis där de är. Utan någon idé om var de borde vara eller vad som är ”rätt” just då. Och när man ger lektioner online blir det ännu tydligare. Där kan läraren nämligen inte gå in och visa och ge upplevelsen med händerna, utan man får ännu mer stanna upp, vänta in och ge både sig själv och eleven tid. Tid att tänka. Tid att observera. Tid att invänta och ge plats för den förändring som är möjlig.

April ut har jag ett erbjudande för dig som köper ett paket på 10 lektioner.

* Du får 10 lektioner till priset av 9
* Du får ytterligare en lektion att ge bort till en vän
* Utöver det får du dessutom 2 zoom-lektioner som du kan ta när du vill tills vi har möjlighet att ses.

Till dig som är ny elev eller inte gått hos mig förut erbjuder jag ett kostnadsfritt 30 minuters möte över zoom. På så vis får du ett hum om mig och jag om dig så vi vet om vi klickar.

Verkar det intressant? Mejla mig för att boka eller om du har frågor.

Varmt välkommen!

Introduktion till Alexanderteknik - gratisevenemang, 11/3 kl 18-19.30 i Härnösand

Vill du bli medveten om dig själv i din kropp? Vill du lära dig förstå vad din kropp försöker berätta för dig, bortom alla måsten och borden och ideer utifrån, om vad som är rätt. Vill du bli av med långvarig smärta utan svårbegripliga träningsprogram som mest gör ont?

Då är du varmt välkommen till en kostnadsfri introduktion till Alexanderteknik – en väg till Sinnesro och kroppslycka.

Vill du vara med?

Mejla din anmälan till marja@kroppslycka.se och swisha 100 kr till 0733-689586. En summa som du får tillbaka när du dyker upp.

Online-Introduktion till Alexanderteknik - gratisevenemang 26/3 kl 18-19.30

Vill du bli medveten om dig själv i din kropp? Vill du lära dig förstå vad din kropp försöker berätta för dig, bortom alla måsten och borden och idéer utifrån, om vad som är rätt. Vill du bli av med långvarig smärta utan svårbegripliga träningsprogram som mest gör ont?

Då är du varmt välkommen till en kostnadsfri online-introduktion till Alexanderteknik – en väg till Sinnesro och kroppslycka.

Vill du vara med?

Mejla din anmälan till marja@kroppslycka.se och swisha 100 kr till 0733-689586 så får du en zoom-länk som tar dig till evenemanget. Pengarna återbetalas efter deltagandet. 

Närvaro och Härvaro - 10 lektioner i Kroppslycka (Online)

Det finns så många buzz-words i hälsoindustrin. Hälsa och välmående har blivit något som vi vänder oss till experter för att uppnå och löpsedlarna är fulla med punktlistor på hur man med enkla knep kan få plattare mage, bättre hållning och bli befriad från smärta.
Men hälsa och välmående handlar om något som är så mycket enklare än så. Det handlar om att skala av det som är i vägen för att släppa fram det som vi ALLA har tillgång till – oss själva i vår kropp.
Det enkla är ju ofta också det svåra. För allt ”det som är i vägen” handlar om vanor, beteenden, tankemönster och ideal som vi ofta har ägnat hela livet åt att integrera i oss själva.
Jag vill bjuda in dig till 10 guidningar där du får hjälp att få syn på dig själv, i dig själv och i ditt liv. Tanken med dessa guidningar, som har sin grund i Alexandertekniken och mina drygt 20 års erfarenhet som Alexanderlärare, är att du ska kunna ta med dig det du lär dig till ditt liv. Inte som någonting som du behöver gå undan för att göra, utan någonting som kan bli en bakgrund och en plattform i allt du gör.
Vi träffas på Zoom 10 söndagar under våren. Om du av någon anledning inte kan vara med en gång så spelar jag in träffen så du kan se den senare. Jag kommer att skicka en zoom-länk mer information om hur det går till i god tid innan första träffen.
Vi börjar 17/1 och fortsätter i totalt tio veckor. Det blir en intensiv Alexanderretreat och jag kommer att ha möjlighet att adressera era funderingar och tankar också.
Varje guidning är ca 75 minuter lång med inledande och avslutande tankar och dialog med er.
Anmäl dig till marja@kroppslycka.se
Din investering: 2500 kr inklusive moms
Earlybird fram till 24/12 1950 kr
Önskar dig varmt välkommen!
Marja

 

Skräddarsydda kurser för företag och privata organisationer

Här hittar du tre olika . Kontakta mig för mer information. 

Bortom ergonomin - Den kapabla människan

En kurs med fokus på varje medarbetares personliga ergonomi för ett mer hållbart arbetslag och gladare medarbetare. 

Introduktionsworkshop

En praktisk presentation till Alexander-tekniken som kan vara allt från 1,5 timme till en heldag. Denna kurs har jag gjort i många år för blandade grupper, men även för grupper med specifika inriktningar som ryttare och yogalärare, och grupper med ergonomiska utmaningar som tex kontorspersonal.

 

Träna, yoga, dansa - utan smärta

Vi går igenom kroppen och hur den fungerar så att du kan träna med mer intelligens och större effektivitet så att du kan njuta av träningen när du tränar – inte bara när du är klar.

 

Härnösand

Röda villan
Nybrogatan 19
87132 Härnösand

Stockholm

Touch Center
Väringgatan 25
133 33 Stockholm

073 - 368 9586

marja@kroppslycka.se

Härnösand

Röda villan
Nybrogatan 19
87132 Härnösand

Stockholm

Touch Center
Väringgatan 25
133 33 Stockholm