Mitt utbud

Jag erbjuder en rad olika alternativ för dig att välja på. Boka privatlektioner, gå en längre kurs, prova på gratis eller köp ett paket med tio lektioner, dina behov bestämmer vad just du behöver. Här nedan hittar du priser och mitt utbud
– hoppas du hittar något som passar dig!

 Hur funkar det?

En lektion i Alexanderteknik hos mig är ungefär 45 minuter lång. Under den tiden fokuserar vi på vardagliga rörelser, som att sitta ner, ställa sig upp eller gå omkring. Lektionen kan antingen tas hos mig i Härnösand eller Stockholm. Vi kan också mötas via Skype eller Zoom för en online-lektion.

Under lektionen får du också ligga ner på en bänk så att jag kan hjälpa dig hitta och lösgöra de spänningar som begränsar din frihet och står i vägen för din rörlighet 

Man kan man också fokusera på ett specialområde, till exempel ”hur håller jag min fiol?” eller ett problemområde ”hur kan jag sitta framför datorn utan att bli stel och spänd?” Vilken vardaglig rörelse eller utmaning som helst kan göras friare, lättare och med större medvetenhet med hjälp av Alexanderteknik.

Och allra bäst hjälp får du med privatlektioner.

Kontakta gärna mig för mer information, läs vidare här på hemsidan under ”Ta reda på mer” eller kom på ett av mina evenemang – antingen ett fysiskt eller online.

Här nedan hittar du det jag erbjuder just nu.
Följ mig gärna på sociala medier så blir du uppdaterad när det är något på gång!

 

073 - 368 9586

marja@kroppslycka.se

Enstaka lektioner

Ordinarie: 750:-

Arbetslös-sjukskriven-student:
550:-

Paketpris på 10 lektioner

Första paketet: 6 750:-
därefter 7000:-

Arbetslös-sjukskriven-student:
Första paketet: 4500:-
Därefter: 5000:-

Intensivvecka

30-min per dag i 3 dagar

1 500:-

Kurser och evenemang

Här hittar du kurser och andra evenemang jag håller.
Följ mig på Facebook eller prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du uppdateringar när jag lanserar nytt!

Specialerbjudande hela april i Corona-tider

ERBJUDANDE I APRIL

Förutsättningslösa möten känns som lite av ett buzz-word. Men att ge lektioner i Alexanderteknik är något av det mest förutsättningslösa jag kan tänka mig. För att det ska fungera behöver både lärare och elev verkligen befinna sig precis där de är. Utan någon idé om var de borde vara eller vad som är ”rätt” just då. Och när man ger lektioner online blir det ännu tydligare. Där kan läraren nämligen inte gå in och visa och ge upplevelsen med händerna, utan man får ännu mer stanna upp, vänta in och ge både sig själv och eleven tid. Tid att tänka. Tid att observera. Tid att invänta och ge plats för den förändring som är möjlig.

April ut har jag ett erbjudande för dig som köper ett paket på 10 lektioner.

* Du får 10 lektioner till priset av 9
* Du får ytterligare en lektion att ge bort till en vän
* Utöver det får du dessutom 2 zoom-lektioner som du kan ta när du vill tills vi har möjlighet att ses.

Till dig som är ny elev eller inte gått hos mig förut erbjuder jag ett kostnadsfritt 30 minuters möte över zoom. På så vis får du ett hum om mig och jag om dig så vi vet om vi klickar.

Verkar det intressant? Mejla mig för att boka eller om du har frågor.

Varmt välkommen!

Introduktion till Alexanderteknik - gratisevenemang, 11/3 kl 18-19.30 i Härnösand

Vill du bli medveten om dig själv i din kropp? Vill du lära dig förstå vad din kropp försöker berätta för dig, bortom alla måsten och borden och ideer utifrån, om vad som är rätt. Vill du bli av med långvarig smärta utan svårbegripliga träningsprogram som mest gör ont?

Då är du varmt välkommen till en kostnadsfri introduktion till Alexanderteknik – en väg till Sinnesro och kroppslycka.

Vill du vara med?

Mejla din anmälan till marja@kroppslycka.se och swisha 100 kr till 0733-689586. En summa som du får tillbaka när du dyker upp.

Online-Introduktion till Alexanderteknik - gratisevenemang 26/3 kl 18-19.30

Vill du bli medveten om dig själv i din kropp? Vill du lära dig förstå vad din kropp försöker berätta för dig, bortom alla måsten och borden och idéer utifrån, om vad som är rätt. Vill du bli av med långvarig smärta utan svårbegripliga träningsprogram som mest gör ont?

Då är du varmt välkommen till en kostnadsfri online-introduktion till Alexanderteknik – en väg till Sinnesro och kroppslycka.

Vill du vara med?

Mejla din anmälan till marja@kroppslycka.se och swisha 100 kr till 0733-689586 så får du en zoom-länk som tar dig till evenemanget. Pengarna återbetalas efter deltagandet. 

Din väg till Sinnesro och Kroppslycka - 7 lektioner på Zoom

Fler och fler arbetsplatser och skolor stängs. Sammankomster och möten ställs in. Vi blir mer och mer hänvisade till våra hem.
Men vårt behov av sammanhang och närhet blir inte mindre. Och det kan vara en stor utmaning att hantera en vardag där det inte finns några tvärsäkra svar eller tydliga prognoser.

Med den här kursen vill jag erbjuda en möjlighet för dig att utforska hur du kan införa mer sinnesro i ditt liv mitt i osäkerheten och ovissheten. Du får även verktygen som hjälper dig att må bättre och hålla längre i livets alla aktiviteter. Du får lära dig införa en dos kroppslycka i vardagen – oavsett om det gäller att sitta framför datorn och jobba, eller om det handlar om hur du går, står eller rör dig så kan du lära dig göra det på ett mer obehindrat och bekvämt sätt.

Hur går det till?

Vi ses på Zoom 7 söndagar under 7 veckor med början den 5/4 och jag går igenom grunderna i Alexanderteknik. I en trygg och stöttande miljö utforskar vi Alexanderteknikens principer tillsammans. Du får även med dig konkreta förslag på hur du kan arbeta själv mellan kurstillfällena.

Vill du vara med?

Anmäl dig genom att mejla mig på marja@kroppslycka.se
Du får en Zoom-länk skickad till dig strax innan första mötet och när du betalat in kursavgiften.

Din investering: För 7 kurstillfällen à 75 minuter betalar du 1875 kr inklusive moms. Jag spelar in våra kurstillfällen så att du kan få en länk som du kan ladda ned på din dator och lyssna när du vill.

Du är så varmt välkommen och jag ser verkligen framemot att skapa den här kursen tillsammans.

 

Skräddarsydda kurser för företag och privata organisationer

Här hittar du tre olika . Kontakta mig för mer information. 

Bortom ergonomin - Den kapabla människan

En kurs med fokus på varje medarbetares personliga ergonomi för ett mer hållbart arbetslag och gladare medarbetare. 

Introduktionsworkshop

En praktisk presentation till Alexander-tekniken som kan vara allt från 1,5 timme till en heldag. Denna kurs har jag gjort i många år för blandade grupper, men även för grupper med specifika inriktningar som ryttare och yogalärare, och grupper med ergonomiska utmaningar som tex kontorspersonal.

 

Träna, yoga, dansa - utan smärta

Vi går igenom kroppen och hur den fungerar så att du kan träna med mer intelligens och större effektivitet så att du kan njuta av träningen när du tränar – inte bara när du är klar.

 

Härnösand

Röda villan
Nybrogatan 19
87132 Härnösand

Stockholm

Touch Center
Väringgatan 25
133 33 Stockholm

073 - 368 9586

marja@kroppslycka.se

Härnösand

Röda villan
Nybrogatan 19
87132 Härnösand

Stockholm

Touch Center
Väringgatan 25
133 33 Stockholm

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få Sinnesro och Kroppslycka direkt i din inkorg!

Vill du veta mer om Alexanderteknik, ta del av nyheter, kurser och evenemang jag erbjuder? Då ska du prenumerera på mitt nyhetsbrev, varmt välkommen!

Tack för din prenumeration!